Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Bij Aannemers- en Hoveniersbedrijf Germieco gaan we elke dag vol enthousiasme aan de slag, en jij kunt daar deel van uitmaken. Met onze toewijding en vakmanschap realiseren we infrastructuur- en groenvoorzieningsprojecten die de levens van mensen verbeteren en de samenleving vooruit helpen. Samenwerken is de sleutel tot succes. Ben jij de persoon die met ons de handen uit de mouwen wil steken? Als uitvoerder krijg je een geweldige kans om samen met je toegewijde projectteam:

Samen het werk te maken

Jouw rol begint zodra de calculatie op papier staat. Of het nu gaat om grote projecten, kleine opdrachten, complexe uitdagingen of routinewerk, jij zorgt ervoor dat alles naadloos verloopt.

Wanneer een projectofferte groen licht krijgt, werk je nauw samen met de werkvoorbereider en de opdrachtgever om de projectuitvoering te plannen. Je stelt het juiste team samen en controleert de benodigde documentatie. Onze projecten variëren van bouw- en woonrijp maken tot sloopwerk, leidingaanleg (riool), terreinsanering en groen- en straatwerk.

Je draagt verantwoordelijkheid voor de coördinatie, planning, financiën en kwaliteit van onze projecten. Dagelijks breng je bezoeken aan lopende projecten om te verifiëren of alles volgens plan verloopt en aan de specificaties voldoet. Daarnaast houd je de sfeer onder de teamleden in de gaten, want bij ons geldt: samen maken we het werk!

Over Germieco

Bij Germieco staan betrouwbaarheid, daadkracht en klantgerichtheid centraal. We zijn trots op onze open communicatie, korte communicatielijnen en het vaste aanspreekpunt dat we onze klanten bieden. Met jarenlange ervaring hebben we uitgebreide kennis opgebouwd over de infrastructuur, de bodemgesteldheid én de werkmethodes in de regio Groot-Amsterdam, Heerhugowaard, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Schagen. We combineren ons vaste personeel met een flexibele pool van onderaannemers en partners en beschikken over ons eigen uitgebreide materieel.

Dit bieden wij jou

 • Een marktconform bruto maandsalaris.
 • Een prettige werksfeer waar collega’s altijd voor elkaar klaarstaan en waar successen worden gevierd.
 • Talloze doorgroeimogelijkheden.
 • Een goede balans tussen werk en privé.
 • Een laptop, smartphone en ICT-ondersteuning.
 • Een bedrijfsauto.

Dit ben jij

Jij organiseert elk project alsof het een feestje is! Met heldere communicatie zorg je ervoor dat de voorbereiding en uitvoering vlekkeloos verlopen. Je hebt oog voor detail en bent kritisch als het gaat om de geleverde kwaliteit, terwijl je tegelijkertijd als coach je teamleden ondersteunt. Zo maken we samen van elk project een geslaagd evenement.

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je hebt minimaal een jaar ervaring als uitvoerder.
 • Affiniteit met grond-weg- en leidingbouw
 • Kwaliteit en veiligheid zijn voor jou belangrijk.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Zelfstandig en gedreven, en je weet hoe je het team enthousiast kunt maken.
 • In bezit van een VCA-VOL-certificaat (of bereidheid om dit te behalen).

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de enthousiaste uitvoerder die samen met ons van elk project een succes maakt? Solliciteer dan nu! Stuur je motivatie en cv naar de heer M. Blaauwbroek via info@germieco.nl of bel naar  075-6216689 Heb je vragen of twijfels of je in ons ‘plaatje’ past, maar denk je dat jij degene bent die we zoeken? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

Comments are closed.