Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Certificaten

Bij Germieco bundelen wij een aannemings- en een hoveniersbedrijf in één bedrijf. Dit totaalpakket is de afgelopen jaren de kracht van ons bedrijf gebleken. Onze klanten kunnen rekenen op onze uitgebreide kennis en kunde op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in kwaliteit, personeel en veiligheid. Dit is onder meer terug te zien in het aantal certificaten dat wij inmiddels op onze naam hebben staan.

Naast de ISO 9001- en het VCA-certificaat beschikken wij over een aantal andere kwaliteitscertificaten. Wij zijn in het bezit van het BRL Groenvoorzieningen. Wat betreft straatwerk zijn wij gecertificeerd conform de BRL 9334 Straatwerk. Wij mogen saneringen uitvoeren in zowel water als grond conform de BRL 7000-protocollen 7001 en 7004. Op het gebied van duurzaamheid beschikken we over de CO2-Prestatieladder en sinds 2022 hebben wij onze certificering uitgebreid met het Safety Culture Ladder certificaat, onmisbaar op het gebied van veiligheid.

Al met al kunnen onze klanten hun grote en kleinere opdrachten – in de zakelijke, particuliere of overheidsmarkt – met een gerust hart aan ons overlaten.

Comments are closed.