Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

WERKEN BIJ

Dat échte vakmensen schaars zijn in de infrasector is een bekend probleem. Germieco is een erkend leerbedrijf. Buiten onze eigen medewerkers laten wij ook een grote groep jonge, aanstormende vakmensen een opleiding binnen ons bedrijf volgen. Op deze manier proberen wij leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen en te binden aan ons bedrijf. Bovendien zorgt de mix van jeugd en ervaring binnen ons bedrijf voor een mooie dynamiek en een goede harmonie.

Leerling-straatmakers, leerling-machinisten en leerling-hoveniers kunnen bij ons terecht. Na een aantal jaar zijn ze allemaal in staat om bijvoorbeeld zelfstandig een machine te bedienen of een goed stuk straatwerk af te leveren.

De opleidingen vinden onder andere plaats via SPG Noord-Holland, waarmee wij zeer nauw samenwerken, en het Clusius College.

We leren van elkaar! Ben jij, of ken jij, iemand die wil leren en werken bij een bedrijf dat zowel gespecialiseerd is in infra als in groen?

Neem dan contact op met ons!

In verband met groei en toenemende drukte willen wij graag op korte termijn in contact komen met kandidaten voor de volgende vacatures:

Comments are closed.