Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

DUURZAAMHEID

MENS

Germieco is een erkend leerbedrijf. Op deze manier proberen wij leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen en te binden aan ons bedrijf. Ook bieden wij onze medewerkers volop mogelijkheden om bijscholing te volgen. Dit zorgt voor extra kwaliteit en voor doorgroeimogelijkheden.

LEES MEER

MILIEU

Door middel van de CO2 Prestatieladder 3.0 wil Germieco de CO2-uitstoot in kaart brengen en verminderen. Zo investeren wij in duurzaam materieel als elektrische voertuigen en gereedschap. Dit leidde op 15 april 2021 tot een vlekkeloze audit voor de CO2 Prestatieladder en een waardering met trede 5. Maar onze duurzaamheidsambities reiken verder! In een meerjarenplan hebben wij onze doelstellingen op het gebied van klimaat, milieu, biodiversiteit, circulariteit en de mens vastgelegd tot en met 2026.

LEES MEER

MAATSCHAPPIJ

Bij Germieco geloven wij dat een kleine daad grote impact kan hebben. Daarom kiezen wij jaarlijks verschillende doelen voor de besteding van ons sponsorbudget. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld [Z]aan de Wandel, De Blijde Ruiters, het Hospice te Krommenie, de rugbyclub Waterland en de kortebaandraverij in Assendelft. En daar zijn wij als Zaans bedrijf trots op.

Comments are closed.