Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Ook voor het aanleggen van sportvelden en speelterreinen kunt u bij ons terecht. Van het plaatsen van een zandbak tot de aanleg van verschillende speelvloeren en het neerzetten van sportattributen; wij doen het. Zo creëren we plekken waar jong en oud zich kunnen vermaken.

Spel

Germieco levert en plaatst verschillende soorten recreatievoorzieningen. Denk aan speeltoestellen, speelvloeren, sportattributen en zandbakken. Een reusachtige giraffe, een groot klim- en glijtoestel en tal­loze schommels maken het speelterrein af. Bij het (her)inrichten van een recreatiepark houden we uiteraard rekening met valondergronden, bestratingen rondom en het vervangen en/of onderhouden van oude speeltoestellen.

Sport

Germieco legt complete sportvelden en sportterreinen aan. Van tribune tot veld; wij leveren het hele plaatje. Ook werkzaamheden als het aanleggen van een parkeerterrein, de bestrating en groenvoorzieningen rondom het terrein pakken wij op.

Wij hebben twee technische koppels met volledig uitgeruste bedrijfswagens die al het onderhoud aan de speel- en sporttoestellen uitvoeren.
Er zijn verschillende projecten waarbij we deze voorzieningen hebben uitgevoerd.

Comments are closed.