Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

OVER GERMIECO

UITGANGSPUNT

Betrouwbaar, daadkrachtig en klantgericht. Dat zijn wij. Bij onze klanten staan wij bekend om de goede communicatie, de korte lijnen en het vaste aanspreekpunt. Onze ervaring heeft ertoe geleid dat wij veel kennis hebben over de bodem in de regio Groot-Amsterdam. We bieden veel flexibiliteit als bedrijf door ons vaste personeel te combineren met een flexibele pool van onderaannemers en partners. Daarnaast bezitten wij veel eigen materieel. Dit maakt dat wij het gehele pakket kunnen aanbieden.

BEKIJK ONS EIGEN MATERIEEL
hoogwaardig betonrecycling

GECERTIFICEERD

Bij Germieco bundelen wij een aannemings- en een hoveniersbedrijf in één bedrijf. Dit totaalpakket is de afgelopen jaren de kracht van ons bedrijf gebleken. Onze klanten kunnen rekenen op onze uitgebreide kennis en kunde op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren veel in kwaliteit, personeel en veiligheid geïnvesteerd. Dit is onder meer terug te zien in het aantal certificaten dat wij inmiddels op onze naam hebben staan.

Naast de ISO 9001 en het VCA-certificaat beschikken wij over een aantal andere kwaliteitscertificaten. Wij zijn in het bezit van het BRL Groenvoorzieningen. Wat betreft straatwerk zijn wij gecertificeerd conform BRL 9334 Straatwerk. Wij mogen saneringen uitvoeren in zowel water als grond conform de BRL 7000-protocollen 7001 en 7004.

Al met al kunnen onze klanten hun grote en kleinere opdrachten – in de zakelijke, particuliere of overheidsmarkt – met een gerust hart aan ons overlaten.

BEKIJK ONZE CERTIFICATEN

DUURZAAMHEID

Waar het gaat om duurzaamheid blijven we bij Germieco aan de weg timmeren. Optimale verduurzaming gaat niet in één keer. Wij nemen dan ook steeds weer een volgende stap.

Bij Germieco staan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en maatschappij.

Zijn wij klaar? Dat zeker niet! Wij blijven werken aan het nog groener maken van Germieco, en wij blijven uitkijken naar de volgende mogelijkheid.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de CO2 Prestatieladder van Germieco. En meer over de CO2 Prestatieladder kunt u hier vinden, op de site van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen.

LEES MEER
SOK Japiksestraat Amsterdam

PROJECTEN

Germieco zoekt altijd naar manieren om duurzaam te ondernemen. Zo werken wij mee aan verschillende pilots, bijvoorbeeld die rond de toepassing van biobased-producten. Daarnaast voeren wij veel projecten uit met duurzaam materieel; onder meer met een elektrische shovel, elektrische trilplaat en Wacker-stamper dragen wij ons steentje bij aan de CO2 Prestatieladder.

Heeft u vragen over onze inzet op MVO, duurzaamheid of de CO2 Prestatieladder? Neem dan hier contact met ons!

ALLE PROJECTEN

Comments are closed.