Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Germieco ontvangt Ondernemingsprijs 2013 uit handen van PDZ/Trias Jeugdjury

Jaarlijks wordt tijdens de Zaanse Ondernemersdag de Ondernemingsprijs uitgereikt door een jury van de Kamer van Koophandel en de PDZ/Trias Jeugdjury. Beide jury’s beoordelen op uiteenlopende criteria de drie genomineerde bedrijven. De genomineerde bedrijven dit jaar waren Remmert Dekker, Germieco en Hiltex. De PDZ/Trias Jeugdjury beoordeelde Germieco als beste onderneming van 2013 en Hiltex ontving de KvK Ondernemingsprijs 2013.

Elk jaar stellen de leerlingen van het laatste leerjaar TRIAS-VMBO een Jeugdjury samen die begeleid wordt door Timo de Regt van PDZ Uitzendbureau. Deze Jeugdjury bezoekt de genomineerde bedrijven en stellen aan de hand van hun bevindingen een juryrapport samen. Aspecten als werksfeer, maatschappelijke verantwoordelijkheid, product of dienst en “werkgever van de toekomst” vormen de criteria waarover de Jeugdjury oordeelt.

Petra Derlagen en Rob Konijn namen tijdens de Ondernemersdag de prijs in ontvangst. Als dagvoorzitter Harm Edens vraagt wat Germieco van de prijs vindt, reageert Petra Derlagen spontaan: “We zijn hier heel blij mee en nemen de prijs heel serieus, want de jeugd heeft de toekomst!”.

Laat een reactie achter