Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Germieco BV neemt Bevanos BV over

Persbericht

Germieco BV neemt Bevanos BV over

Wormerveer, 18 april 2024

Germieco BV uit Wormerveer kondigt met trots de succesvolle overname aan van het Maarssense Bevanos BV. Op 18 april 2024 is de koopovereenkomst bij de notaris bekrachtigd. Deze overname gaat met terugwerkende kracht per 1 januari 2024 in.

Bevanos, onder leiding van Gerard Peek, is gespecialiseerd in een breed scala infrastructurele werkzaamheden. Het heeft een eigen materieelpark, ervaren personeel en omvangrijke raamcontracten, onder meer in de gemeenten Stichtse Vecht en Zeist. Germieco-directeur Rob Konijn: “Deze overname vormt een belangrijke stap in de groeistrategie van Germieco, en past bij onze ambitie om dicht bij onze klanten te opereren. Het markeert een strategische en geografische uitbreiding van ons werkgebied. Germieco bevindt zich immers op slechts 15 minuten ten noorden van Amsterdam, terwijl Bevanos gevestigd is op een vergelijkbare afstand ten zuiden van Amsterdam. Zo benadrukken en verstevigen wij onze band met de lokale markten. Extra mooi is dat Bevanos beschikt over prachtig materieel- en wagenpark en veel projecten zelfstandig uitvoert.”

De geschiedenis van Bevanos begint in 1980, als een afsplitsing van Van Os Bestratingen. Sinds die tijd is er volop ingezet op de ontwikkeling tot het volwassen infrabedrijf dat er nu staat. Germieco zal de huidige medewerkers behouden en heeft de ambitie hen volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei te bieden.

“Na vele jaren mooie en diverse projecten te hebben uitgevoerd, ontstond de wens om Bevanos te verkopen aan een partij die dezelfde kernwaarden heeft als wij en die net als Bevanos gericht is op een innovatieve en duurzame toekomst. In Germieco hebben wij die partij gevonden”, aldus Gerard Peek. Bevanos wordt onderdeel van de Germieco Groep en blijft opereren vanuit de huidige locatie aan de Techniekweg 10 in Utrecht.

Meer weten over Bevanos? www.bevanosinfra.nl

Comments are closed.