Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

DOE MEE MET DE GERMIECO-VOETBALPOOL 2024

Germieco EK 2024 Voetbalpool

Beste Voetballiefhebber én Goede Doelen-ondersteuner…,

De competities in Europa zijn nog bezig maar lopen op zijn eind. Ronald Koeman moet dus nog eventjes geduld hebben voordat hij een kampioensploeg kan samensmeden. Jawel mensen, het Europees kampioenschap staat voor de deur!!!

De beroemde Germieco-voetbalpool is natuurlijk ook weer aanstaande… Een traditie die inmiddels 20 jaar voortduurt! In 2004 zijn we ermee begonnen en sindsdien hebben we ieder groot toernooi (EK en WK) een voetbalpool georganiseerd.

Aan de editie van het WK 2022 deden maar liefst 168 deelnemers mee. Een fantastisch aantal. Dat hopen we dit jaar te overtreffen…! Kennen jullie dus mensen die deze mail niet ontvangen maar wel graag mee willen doen? Stuur de mail dan door en zegt het voort!

Het was ook dé editie van Ramona Verhoef. Ramona won namelijk met 4 punten voorsprong op nummer 2 Viggo Smit en 9 punten voorsprong op nummer 3 Ilse Bruijn.

Het inlegbedrag (incl. verdubbeling + nog wat spontane donaties) hebben wij in 2022 gedoneerd aan een Goed Doel: het Ronald McDonald Kinderfonds. We mochten in december 2022 de sponsorcheque ter waarde van € 2.030,- overhandigen aan Reina Hazenberg van het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam, bij deze uitreiking was ook Ryu Kambayashi aanwezig (zie foto hieronder). Zij hebben daar als gezin enige tijd doorgebracht en hebben ervaren hoe ontzettend belangrijk het Ronald McDonald Kinderfonds is. Dus onze donatie kwam daar goed terecht…

In het verlengde van het eerdere Goede Doel hebben we nu gekozen voor Make-a-Wish Nederland. Dit initiatief vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige -soms levensbedreigende- ziekte. Door geld te doneren aan dit Goede Doel kunnen zieke kinderen hun hartenwens (in de vorm van een Wish Journey) in vervulling laten gaan. Of zoals ambassadrice Wendy van Dijk dat omschrijft: “Het is ontroerend te zien wat een Wish Journey voor een kind en de familie betekent”.

Dit is dus een oproep > DOE MEE MET DE GERMIECO-VOETBALPOOL (daarmee ondersteun je automatisch het bovengenoemde Goede Doel). Daarnaast zijn er in de top 3 mooie prijzen te winnen (dit geldbedrag gaat niet van de donatie af):

Nr. 1 > € 350,-
Nr. 2 > € 200,-
Nr. 3 > € 100,-

Maar het allerleukste is gewoon MEEDOEN.

Want je wordt geregeld d.m.v. updates op de hoogte gehouden, de tussenstand is op www.germieco.nl én op www.bevanosinfra.nl eens per twee dagen te bekijken. Op deze manier is naar het EK Voetbal kijken nóg leuker… J

Het EK in Duitsland begint op vrijdag 14 juni 2024 (met Duitsland-Schotland, om 21:00u).

Het Nederlands elftal mag twee dagen later aantreden. Op zo. 16 juni om 15:00u staat Polen-Nederland op het programma.

De finale is op zondag 14 juli 2024 om 21:00u. Na deze finale weten we welk land Europeeskampioen Voetbal is geworden. En op maandag 15 juli zal de uitslag van de Germieco-voetbalpool bekend gemaakt worden. Diegenen die in de top 3 geëindigd zijn hebben een extra zomervakantiebonus…


Doe mee en steun Make-a-Wish
Meedoen is heel eenvoudig, het is een kwestie van aanmelden via voetbal@germieco.nl waarna je vanaf 13 mei het Excel-blad toegestuurd krijgt. Dit Excel-blad dien je uiterlijk vrijdag 14 juni vóór de eerste wedstrijd ingevuld retour te hebben gestuurd.

Daarna wordt het inleggeld (à € 5,-) via een betaalverzoek geïnd.

Alvast heel erg bedankt, mede namens Make-a-Wish.
Met sportieve groet,

Marco Blaauwbroek & Rob Konijn
Germieco BV

 

Comments are closed.