Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

29 Kerstbomen doen Zaanstad stralen

Een warm decembergevoel in de Zaanstreek met 29 fonkelende kerstbomen

Nog maar een paar weken en dan is het al weer Kerstmis. Voor veel mensen een tijd van gezelligheid, maar dat geldt niet voor iedereen. Voor sommigen zijn het ook tijden van zwaarmoedigheid, gemis en verlangen. Om licht in deze donkere dagen te scheppen, brengen we op 29 plaatsen in Zaanstad, de buitenruimte in kerstsfeer.

Bij verzorgingshuizen, het Zaans Medisch Centrum, de opvangvoorziening voor Oekraïners bij Saendenborch in Zaandam en de Noorderveenweg in Assendelft en op nog een aantal andere plekken, komen grote kerstbomen met verlichting. Deze bomen zijn tussen de 5 en 8 meter hoog. De gemeente, Germieco en Klaver Giant hebben de handen ineen geslagen. Zo zorgt Germieco voor het plaatsen van de bomen en de verlichting. Klaver Giant zorgt voor een veilige aansluiting op de lantaarnpalen.

Tot januari genieten van de kerstbomen

Wethouder Wessel Breunesse, van Openbare Ruimte gaf op 30 november het startsein. Hij ontstak de lichtjes van de kerstboom bij de Noorderveenweg. De verlichting bestaat uit LED- en traditionele lampen. De lampjes zijn aangesloten op de straatlantaarns. De verlichting blijft ook ’s nachts aan. De kerstbomen blijven tot begin januari staan.

Laat een reactie achter