Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Samen met Parteon hebben wij het onderhoudscontract voor perceel 1 ondertekend. Dit omvat maar liefst 48 complexen in Krommenie, Wormerveer en Assendelft. Wij geloven sterk in de positieve invloed van groen op mens en dier, en daarom is het onderhoud van groenvoorzieningen van groot belang!

Een mooi voorbeeld van ons werk is te vinden aan het Triangelhof in Zaandijk, waar wij momenteel werken aan de aanleg van een Food Forest en een Wadi.ย Het ontwerp, in samenwerking met Bram’s Natuur, is tot stand gekomen met inbreng van de bewoners van de flat. Zodat we een omgeving creรซren waarin iedereen zich thuis voelt.

๐— ๐—ฒ๐—น๐˜ƒ๐—ถ๐—ป ๐—ง๐—ต๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ, ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป Parteon, ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด:

“Parteon hecht veel waarde aan haar leveranciers. Zelfs als we afscheid moeten nemen door bijvoorbeeld een aanbesteding, vergeten wij de samenwerking niet. Germieco BV is hiervan een prachtig voorbeeld. Sinds 2022 heeft Germieco keer op keer bewezen de partij te zijn die levert, een echte ‘geen woorden maar daden’-houding die bij dit bedrijf past! Ze werken hard, zijn flexibel en denken proactief met ons mee over de nieuwe uitdagingen die door klimaatverandering op ons pad komen. Samen hebben we mooie resultaten behaald, ook op het gebied van bewonersparticipatie, en werken we aan een klimaatbestendige en leefbare woonomgeving voor onze bewoners.”

Wij zijn dankbaar voor de voortdurende samenwerking met Parteon en blijven ons inzetten om groene, duurzame oplossingen te bieden die bijdragen aan een betere leefomgeving!