Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

๐—ช๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐—ช๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—บ๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ!
In opdracht van Gemeente Heemskerk heeft Germieco waterberging de Watertuinen gerealiseerd aan weerszijden van de N197. Waterberging de Watertuinen is bedoeld om de wateroverlast in het tuindersgebied door zware regenval te verminderen.

Het aanbrengen van inheemse beplanting heeft de biodiversiteit in de waterberging versterkt, waardoor er nu een prachtig stukje natuurgebied is ontstaan. Bovendien hebben we het gebied voor recreatie ingericht met wandelpaden, loopbrugjes, zitbankjes en speelmogelijkheden. Een oase van rust รฉn plezier!

Tijdens de opening werd samen met wethouders Ani Zalinyan en Ron Suanet QC op een ludieke en thematische wijze aan de buurtbewoners laten zien waarom waterberging zo belangrijk is. Zo konden de kinderen onder andere meedoen aan een spannende โ€˜klompenraceโ€™ in stromend water. Een leuke manier om het belang van waterberging onder de aandacht te brengen รฉn om samen te genieten van deze nieuwe mooie omgeving!