Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Germieco voetbalpool 2022

De beroemde Germieco-voetbalpool voor het goede doel komt er weer aan! Een traditie die al 18 jaar stand houdt en waar iedereen dit jaar ook weer aan mee kan doen! De mensen die in de top 3 eindigen, winnen een mooie geldprijs, maar het allerleukste is gewoon MEEDOEN! Je wordt geregeld op de hoogte gehouden en op onze site is de tussenstand dagelijks te bekijken.

Het goede doel

Elk jaar kiezen wij een goed doel uit waar het inlegbedrag (incl. verdubbeling + nog wat spontane donaties) aan wordt gedoneerd. Dit jaar hebben we gekozen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Deze organisatie levert ontzettend goed en zéér belangrijk werk voor mensen die het op dat moment keihard nodig hebben. Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst.

Start WK

Het WK in Qatar begint op zondag 20 november 2022 (met Qatar-Ecuador, om 17:00u Nederlandse tijd).

Het Nederlands elftal mag een dag later aantreden. Op ma. 21 november om 17:00u (Nederlandse tijd) staat Senegal-Nederland op het programma.

De finale is op zondag 18 december 2022 om 16:00u. Na deze finale weten we welk land Wereldkampioen Voetbal is geworden. En op maandag 19 december zal de uitslag van de Germieco-voetbalpool bekend gemaakt worden.

De prijzen

De top 3 winnen een geldbedrag! (dit geldbedrag gaat niet van de donatie af):

Nr. 1 > € 350,-
Nr. 2 > € 200,-
Nr. 3 > € 100,-

Aanmelden

Meedoen is heel eenvoudig, stuur een mail naar voetbal@germieco.nl. Je ontvangt vervolgens een Excel-blad. Dit Excel-blad dien je uiterlijk zondag 20 november voor 16:50 uur ingevuld retour te sturen. Daarna wordt het inleggeld (à € 5,-) via een tikkie geïnd.

Doe jij ook mee? Meld je direct aan via voetbal@germieco.nl

Comments are closed.