Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

JINC ‘Baas van Morgen’

De allereerste Zaanse editie

In Nederland groeien honderdduizenden kinderen op in een omgeving met veel sociaaleconomische achterstand. Deze kinderen hebben dromen en talenten, maar helaas zijn hun postcode en sociale omgeving de grootste voorspellers van hun succes. JINC strijdt voor een Nederland waarin je postcode niet je toekomst bepaalt. 

Daarom organiseert JINC: Baas van Morgen. Meer dan 650 talentvolle kinderen namen vorige week plaats op de stoel van 500 bazen door heel Nederland.

Dit jaar vond de allereerste Zaanse editie plaats, die van start ging bij Artzaanstad. En dat was een bijzondere dag bij ons! Niet één, maar zelfs twee jonge toppers, Muzaffer Berber (11 jaar) en Shyneo Anetia (12 jaar), namen plaats op de stoel van onze eigen Rob Konijn.

We keken ontzettend uit naar de frisse en creatieve ideeën die onze nieuwe ‘Bazen van Morgen’ met zich mee zouden brengen. Deze dag biedt niet alleen hen een unieke ervaring, maar ook ons de kans om te leren van de visie en energie van jonge talenten.

Onze twee Bazen voor een dag bezochten twee van onze projecten. Het eerste project was op het Sierplein; een mooie herinrichting in Amsterdam Nieuw-West. Daar ontmoette zij uitvoerder Roy Bout en voorman Mihrac Ulu. En kregen ze uitleg over hoe de 8 cm. dikke betontegels met een streetmakker gelegd werden. Ook het grote materieel maakte indruk op de twee bazen. Daarna brachten ze nog een bezoek aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West, wat Germieco enige tijd geleden heeft aangelegd. Hier werd door de bazen met spring enthousiasme gebruik van gemaakt.

Muzaffer en Shyneo, we willen jullie bedanken voor jullie enthousiaste inzet. Een speciale dank gaat ook uit naar Hella Warmerdam en Danice Peters, die ons hebben geholpen om dit mogelijk te maken.

Laten we samen blijven strijden voor een toekomst waarin ieder kind de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontwikkelen, ongeacht de postcode. Samen kunnen we het verschil maken!

Laat een reactie achter