Germieco:
Specialist in grond-
weg-, en waterbouw

Samen maken we het werk

Germieco voetbalpool 2022 – De winnaar is…

Beste deelnemers,

Het zit erop. Het WK 2022 is gespeeld. Het was een WK waar veel over gezegd en geschreven is en wat, vooral in het Westen van de wereld, niet echt heeft geleefd. De rol van Nederland was niet overtuigend dit WK. We hebben dan wel de kwartfinale gehaald maar wij willen ook altijd mooi voetbal zien.

Wat een uitkomst is onze Germieco WK Pool dan toch. Je bent voor landen aan het juichen waar je nog nooit voor bent geweest met maar één doel en dat is zo hoog mogelijk eindigen in het klassement! Natuurlijk niet alleen voor het geld maar ook voor de prestige binnen de familie.

Gisteren is het tijdelijke klassement gedeeld zonder de bonuspunten. Vandaag hebben we de bonusvragen nagelopen en zijn die punten uitgedeeld. De bonusvragen heeft toch wel wat gewijzigd in de top- 3 maar daarover later meer.

Hieronder hebben we even wat leuke statistieken op een rijtje gezet:

  • Er zijn in totaal 172 doelpunten gescoord op dit WK
  • Frankrijk heeft de meeste doelpunten gemaakt (16) waarvan Mbappé er 8 voor zijn rekening heeft genomen. Mbappé is met dit aantal dan ook de topscorer van het toernooi geworden
  • Er zijn in totaal 221 gele kaarten uitgedeeld waarvan de meeste (17) voor Argentinië
  • Er zijn totaal 4 rode kaarten getrokken
  • Er is 15 keer gelijk gespeeld en 49 keer heeft een land in de maximale speeltijd van 120 minuten een overwinning gepakt

De strijd in onze Germieco WK Pool was heel lang spannend. De deelnemers stonden zo dicht bij elkaar dat de bonusvragen het eindklassement hebben bepaald. Viggo Smit stond gisteren bovenaan met in zijn kielzog Ilse Bruijn en Ramona Verhoef. Maar ook  Gijs Bakker, Damian Koning, Julia Vlug, Sjef Hendriks en Pieter Roos konden nog dromen van de top 3. Maar de strijd is gestreden. Ramona Verhoef is de winnaar geworden! Ramona heeft het verschil gemaakt t.o.v. haar concurrenten met de bonusvragen. Ze heeft maar liefst 70 punten gescoord. Ramona van harte gefeliciteerd! Viggo Smit is geëindigd op plaats 2. Viggo heeft 10 punten minder gescoord met de bonusvragen dan nummer 3 Ilse Bruijn maar had genoeg voorsprong opgebouwd. Ilse Bruijn is met een ruime voorsprong op Gijs Bakker geëindigd op plaats 3. De slechtste voorspeller is Richard Kaptein. We hopen maar voor Richard dat ie geluk heeft in de liefde.

Ramona, Viggo en Ilse van harte gefeliciteerd met jullie klassering! De prijzen zullen zo snel mogelijk jullie kant op komen.

Ranglijst

Klik hier voor het overzicht van de laatste tussenstand van de Germieco-voetbalpool 2022.

Comments are closed.